Dupa Bulgaria, Romania!
Corupție in Bulgaria; corupție si mai mare in Romania. Taxe risipite in Bulgaria; taxe mult mai mari, risipite in Romania. Datorii externe in Bulgaria; datorii externe si mai mari in Romania. Securitatea comunista conduce in Bulgaria; o Securitate comunista mult mai incompetenta conduce Romania. Concluzia? Explozie sociala in Bulgaria; explozie sociala mult mai mare in Romania.

E inevitabil. Asta e viitorul. Il știm cu toții. Il știu chiar si politicienii.

Mulți deja se pregatesc sa fuga din tara, cu banii furați.

Vine cutremurul: ce face Mișcarea Antitaxe?

Se pregatește de razboi! Prima acțiune paramilitara a Mișcarii, “Ziua Judecații”, va avea loc peste maximum 60 de zile. Pentru cine n-a citit articolul de ieri, iata ce vom face.

Ziua Judecații:

Judecata si execuția simbolica a partidelor politice. Acestea vor fi spanzurate si arse in piața publica. Acuzația? Corupție, subminarea economiei naționale prin taxe strivitoare, tradare de tara prin contractarea de imprumuturi aberante si impingerea Romaniei in faliment. Cei care vor sa puna umarul la organizarea primei acțiuni anti-sistem din Romania, sa ma contacteze pe [email protected].

Spanzuratoarea!

Proiectul a fost realizat si va fi executat de Marius Manole (www.furnizorindustrial.ro). Marius e știut si ca autor al articolului Rigipsar roman din Italia catre cei care conduc Romania.

Uniformele Mișcarii Antitaxe.

Mișcarea Antitaxe lanseaza doua linii vestimentare: Rebel si Comandor.

Linia Rebel:

Linia Comandor

Cele doua linii vor fi disponibile pe magazinul online al Mișcarii. Designerul este Adrian Morariu (www.mad-design.ro), cel care a facut si sigla Mișcarii.

Magazinul online si site-ul Mișcarii este realizat de Alexandru Anitei (http://cybertech.ro/projects).

Tot Alexandru se ocupa si cu organizarea tehnica a discuțiilor grupului de lucru “Ziua Judecații” (Skype, Google Hangout). Cine vrea sa participe la organizare, sa-l contacteze pe [email protected].

Imnul Mișcarii Antitaxe.

Cititorii CPP l-au propus – si le mulțumesc: Marșul Dorobanțului, creat pentru Razboiul de Independenta, pe versurile lui Vasile Alecsandri. Atunci s-a nascut Romania, sub conducerea lui Carol I. Acum a fost otravita de comuniști: si trebuie sa renasca!

Capitalism pe paine!

Dupa cum vedeți, MAT e o mișcare foarte capitalista! Care se intreține singura si refuza orice alianța cu vechile partide politice. N-avem nevoie de sprijinul lor, de “experiența” lor, de banii lor furați.

Singurul sprijin de care avem nevoie este al poporului roman. Da, comuniștii au infinit mai mulți bani ca noi, sunt mai bine organizați, au Guvernul si statul de partea lor: dar așa aveau si in Bulgaria. Si au pierdut!

Vor pierde si in Romania, si in Franța, si peste tot in Europa si in SUA. E o revolta generala impotriva vechilor partide: pentru ca, in toata lumea, oamenii s-au saturat sa mai hraneasca din taxele lor, niște lipitori populiste si mincinoase.

Vine cu adevarat Ziua Judecații. Peste tot!

APEL: pentru organizarea “Zilei Judecații” e nevoie de donații. Temporar, conturile Mișcarii Antitaxe sunt aici.