Ai muncit macar o ora? Nu! Pai atunci nu ești șomer, ma!

Problema de Bac:

Intr-o galeata, Petre pune 1 mar. Ana pune 2. Paul pune 3 (ca e mai bogat, mama lui de exploatator).

Intrebare: cate mere ai…tu? Raspuns: ZERO! ca n-ai pus nimic.

Așa e si cu ajutorul de șomaj, cretinilor!

Noroc ca mama proștilor e mereu gravida!

E adevarat: prostii chiar au o mama. Numele ei este Ecaterina Andronescu. Fosta ministra a “Educației” a spus tare la televizor, sa auda toata tara:

Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat sa stea liniștiți, pentru ca Statul le va acorda ajutor de șomaj.

Cum sa stea liniștiți, vita comunista? N-au stat destul de “liniștiți” ani de zile, ca n-au aflat nici macar cat fac 2×2? Acum, cand normal ar fi sa se zbata, sa-si caute de munca, tu ii trimiți iar la alta…odihna? Si va mai mirați ca Romania e in faliment?

Cel mai bun raspuns l-a dat un cititor:

Ce tare. Unul care ia bacul, isi vede de treaba lui si mai si intra la facultate nu primește nimic. Ba mai rau, daca cere șomaj si este prins ca-i student e posibil sa infunde pușcaria. Ori pe un imbecil care habar nu are sa articuleze doua vorbe statul il premiaza sa mearga la mare sa se distreze.

E chiar logic.

“Unde vrei sa ne angajam, Giurgea, ca nu ne primește nimeni!”

Zau? Cum de voi nu gasiți de lucru, iar reporterii de la Gandul au gasit 3 joburi intr-o singura ora?

Camerista la un hotel de patru stele din Centrul Vechi, lucrator la McDonald’s, vanzator stradal de bilete la super bingo Metropolis sau “ingrijitor cladiri”

Toate firmele contactate la numerele de telefon furnizate de la Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca (ANOFM) s-au aratat dispuse sa ne cheme la un interviu, sau sa le ducem CV-ul.

http://www.gandul.info/financiar/rezultate-bac-2013-am-picat-bacul-intr-o-ora-mi-am-gasit-trei-job-uri-11112554.

Așa ca de munca este: numai sa vrei. Dar camerista e sub demnitatea voastra de analfabeți, nu-i așa? Voi vroiați un job serios: vedeta TV…manager la ceva, orice…specialist in “comunicare” si Relații Publice (asta e chiar tare, pentru unul care nu știe sa indruge doua vorbe).

Pomana distruge piața muncii!

Efectul masurilor așa-zis sociale asupra economiei este distrugator.

Firmele alea care cer cameriste, electricieni, mecanici, sudori n-au chef de joaca: ele chiar muncesc, chiar au clienți, chiar platesc TAXE. Ele sunt adevarata economie a Romaniei: atata cat a mai ramas.

Si tocmai in ele lovește Ecaterina Andronescu si USL! Tocmai pe ele le lasa fara angajați, sau le obliga sa creasca salariile: adica sa creasca preturile. Adica sa devina necompetitive, fata de firmele chinezești. Adica sa dea faliment. Asta e rezultatul “milei” comuniste: falimentul economiei romanești si incurajarea firmelor asiatice.

DE CE submineaza politrucii economia naționala? Pentru spagi!

In primul rand, pentru ca “bacaloriații” or fi ei analfabeți, dar au 18 ani: deci voteaza! deci pot sa ne dea acces la buget. In al doilea rand, de ce sa se angajeze? Mai bine sa se duca la vreo facultate privata: ca pe facultatile private am avut noi grija sa le facem vaci de muls! Le luam si spaga pentru partid (cand le dam autorizația anuala de funcționare) si le mai obligam sa ne si angajeze ca profesori (TOATE universitațile private au profesori politruci).

Așa ca madam Cati nu e cu adevarat miloasa. E doar cu ochii dupa bani.

“Nu-ti e rușine sa vorbești așa cu o doamna, Giurgea?”

Vorbele sunt ultima voastra grija, bolșevicilor! Romania se apropie rapid de o explozie sociala:

pentru ca tara ca nu mai are bani. pentru ca nu mai muncește nimeni. pentru ca voi ați incurajat putorile si ați pedepsit muncitorii.

Si exact “bacaloriații” pe care ii invatati acum sa cerseasca or sa intre peste voi in case, cand or sa se termine pomenile. Si in noaptea aia mulțimea o sa danseze in piețe, in jurul focurilor, cu capetele voastre in țepe.

Iar eu o sa fiu printre ei, nemernicilor.