Ca ne conduce USL sau PDL? Ca Oltchim e pe duca? Ca Poșta Romana e facuta poșta? Ai ridicat mana și nu ești angajat in cele de mai inainte? Ești un dobitoc. Empatizezi cu mulțimea proasta ce vocifereaza aiurea, manata de presa manipulatoare. Daca ai servici la patron, sau poate chiar ești patronul ala mic care alearga mai mult decat angajații, universul tau este casa-servici-piața-copii-bucatarie-cina-somn.

Ești manipulat prin frica pierderii locului de munca, frica nesiguranței pe strada, frica de conflict, frica de eșec. Echilibrul vieții tale este rupt o data pe luna, atunci cand iți vine intreținerea sau rata la banca. Injuri și platești și iți vezi mai departe de casa-servici-piața-copii-bucatarie-cina-somn.

Habar n-ai ca tu ești Romania. Esti vanduta pe miliarde ca o curva ieftina, frumoasa și proasta rușilor, sub forma de fier vechi (Mechel), gaze, petrol (KazMunaiGaz, Lukoil, OMV Petrom), energie, aluminiu (Alro) etc. Occidentul te mangaie pe cap ca un pedofil și iți da bomboane. Intre diverși clienți, ți-o mai trag și proxeneții autohtoni din guvern sau parlament, pe nimicuri de milioane sau mii de euro. Proxeneții autohtoni ies in lume special la agațat clienți: ”Hai straine sa-ți dau o țara ieftina, draguța! Se numește Romania! ”

Din punctul meu de vedere, Romania nu e de vanzare. Petrol nu, gaze nu, aur nu, ape nu, aer nu. Ce aș vinde imediat, chiar și cu forța? Chiar forța de munca.

Romania merita sa vanda forța de munca multa și ieftina fiindca chiar așa e: prost calificata. De pe bancile școlilor ies doar vite fara bac sau cu bac profesional (ce dracu o mai fi ala), un alt fel de vita incapabila cu diploma. Aș spune fara menajamente: la arat cu ele. Daca aduc Romaniei un beneficiu cand sunt inhamate la plugul investitorilor multinaționali, atunci sa le mai tragem un bici. Bici pe spatele bolnavilor inchipuiți ieșiți la pensie pe caz de spaga/boala. Bici pe spatele celor care au diploma de facultate dar nu știu sa se incheie la șireturi. Bici pe spatele țaranilor care au pamant și nu il muncesc.

Obediența romanilor fața de mulgatorul de orice nație a de apreciat. Romanul nu se revolta impotriva celui care il fura, ci impotriva celui care il pune la munca.

Injura italienii care i-au facut fabrici de confecții, unde a angajat toate cazaturile de la bac sa coase nasturi. Romancele cu fițe de primadone, nemulțumite ca croitorese dar cu experiența multiculturala cer salarii mari sau iși dau demisia din fabrica italianului și, ghici? Pleaca in Italia la produs.

Celorlalți nu le place agricultura și posibilitatea de a avea inițiativa ca proprietari sau fermieri. Pleaca in Spania sa stea cu fundul in sus, sa le-o traga patronul spaniol toata ziua la adunat capșuni.

Romanii sunt cei mai buni zidari din Anglia, Italia, Irlanda și Israel, dar casele lor cad la primul cutremur, iar zidurile a 50% din casele romanilor sunt zidite din chirpici și pereții sunt lipiți cu balega de cal. Romanul pune marmura, rigips, gresie și faianța in castelele și vilele din occident in timp ce acasa la el se caca in fundul curții intr-o groapa sapata in pamant și se șterge la fund cu ziarul in miez de iarna, de-i clanțane dinții in gura de frig pe veceu.

Romanii caștiga olimpiade de informatica, sunt mari artiști, sunt directori in cele mai mari companii multinaționale, au IQ-ul pana la cer, in timp ce sunt conduși de parlamentari idioți, hoți, mincinoși și pușcariași.

Daca tot sunt la momentul cand pot spune orice, atata timp cat e adevarat, aș spune ca romanul e prost ca nu recunoaște ca a mancat 23 de ani de democrație de cacat plus 50 de ani de comunism de cacat. Putem spune ca e suficient, sau sa zicem ca e totul e un fel de magiun și il putem manca in continuare.

Eu unul m-am saturat, iar daca ies in strada ca bulgarii, la fel ca ei, nu imi este de ajuns daca o sa cada guvernul. Trebuie sa cada guvernul, parlamentul, taxele, birocrația, baroni, Antonei, Ponteni, Basei, PSD-ei, USL-ei.

Ce vreau? Cantitatea banilor este mai puțin importanta. Vreau un loc de munca la patron, sau sa-mi fac firma, vreau siguranța zilei de maine și sa nu mai fiu furat.

Atenție politicieni: Voi spuneți ca ma taxați, eu spun ca ma furați !Cui ii pasa ca CFR marfa se privatizeaza?