Plamen Goranov si-a dat foc pe 20 februarie, in fata primariei din Varna. El purta o banderola prin care cerea demisia autoritaților corupte din oraș. In aceeași zi, premierul Boiko Borisov a demisionat.

Dupa doua saptamani de suferințe groaznice, Plamen Goranov a murit dumica seara. Moartea lui a declanșat un cutremur de revolta in intreaga Bulgarie. In loc sa sarbatoreasca Ziua Naționala, bulgarii au ieșit iar in strada, mai hotarați ca niciodata sa scape de mafia comunista.

Plamen Goranov avea doar 36 de ani, si era artist fotograf. In aceeași perioada si-au mai dat foc in semn de protest alți doi bulgari: un tanar de 26 de ani si un muncitor de 53 de ani, tata a cinci copii.

Voua nu v-a ajuns?

Vechile partide, corupte si incapabile, se prabușesc. Nimeni nu mai are incredere in ele: nu doar in Bulgaria si Romania, ci peste tot in Europa si in Statele Unite.

Populismul dement al politicienilor si protecția sociala au bagat in faliment tari puternice; economii capitaliste care erau pe vremuri foarte solide! Pai cum sa mai ai incredere in ei? Cum sa mai ai incredere in votul universal, in cerșetorii care, de la an la an, voteaza pentru taxe tot mai mari?

Nu exista corupție fara corupți. Si nu exista corupți fara votanți, care sa-i tina in scaune. Asta trebuie sa se termine!

Romanii le dau foc LOR!

Premierul Bulgariei si-a dat imediat demisia dupa gestul lui Plamen Goranov. In Romania, nici vorba! Romanul Victor Ponta are șoriciul prea gros. Pot romanii sa-si dea foc cu sutele: știți ce va face mafia comunista? Se va tavali pe jos de ras!

Lui Ponta puțin ii pasa ca Romania va fi respinsa din Schengen si ca romanii vor avea nevoie iar de vize, ca sa munceasca in strainatate!

Lui Ponta puțin ii pasa ca din cauza incompetentei statului si a taxelor lui, firmele romanești dau faliment pe capete si se umple tara de șomeri: Oltchim, Mechel, CFR, Posta Romana, TAROM si sute de mii de mici firme private!

Așa ca Mișcarea Antitaxe a decis sa le dea lor foc: sa mai rada, daca mai au cu ce! Peste 40 de zile, in Romania incepe Ziua Judecații – prima acțiune paramilitara antisistem:

Partidele politice vor fi judecate in piața publica Acuzația: corupție, tradare de tara, subminarea economiei naționale. Vinovații vor fi executați tot public, prin spanzurare si ardere.

Este doar inceputul Mișcarii care va matura comunismul romanesc.

Brigada Vlad Țepeș recruteaza!

Te-ai saturat de vorbe? Vrei fapte? Intra in Brigada Vlad Țepeș, aripa paramilitara a Mișcarii Antitaxe!

Trimite o copie dupa buletin si numarul tau de telefon, la [email protected], cu subiectul “Vlad Țepeș”.

Impreuna, vom avea grija sa moara ei, nu noi. Noi credem ca viața fiecarui roman este prețioasa. Si mai credem ca Romania este a noastra, nu a lor: așa ca o sa ne luam tara inapoi.

Iar daca e sa murim, mai bine murim cu ei de gat!Zeci de mii de oameni in strada, dupa moartea lui Plamen Goranov.