30 de milioane de euro, pentru gura lui Relu Fenechiu.

Doar 3 luni a rezistat managementul privat la CFR. Dupa 3 luni, tot Consiliul de Administrație, in frunte cu directorul cipriot Dimitris Sophocleous, sunt dați afara.

Lucian Isar, fostul sef al CA, a dezvaluit la Adevarul.live de ce:

Ministerul ne-a cerut insistent sa semnam 6 contracte de consultanta. Valoarea lor, 121 de milioane de lei (cam 30 de milioane de euro) Utilitatea lor pentru CFR, zero. Noi am refuzat si am fost dați afara. Romanașii pusi de Relu Fenechiu au semnat pe loc. Numele lor: George Micu (noul director) si Sorin Mandrutescu (noul sef al CA, fost sef la Oracle Romania).

Lucian Isar a fost ministru in guvernul Ponta si este in prezent si membru in Consiliul de Administrație al TAROM. Deci, culmea, era chiar omul USL-ului!

Romania incalca acordul cu FMI si Comisia Europeana.

CFR are datorii la stat de 3,6 miliarde lei. CFR pierde zilnic 500.000 de euro. CFR este plina cu angajați inutili, care iau salariul degeaba. CFR este plina cu contracte șpaguite. In ianuarie, premierul Victor Ponta s-a rugat in genunchi de FMI, sa nu rupa acordul cu Romania si le-a promis in schimb ca va reforma de urgenta CFR.

Fara reforma CFR, adio bani pentru pensii si salarii. Nimeni nu mai imprumuta Romania: nici FMI, nici Banca Mondiala, nici Uniunea Europeana. Iar fara garanția astora mari, bancile private iți rad in nas!

Ce face Relu Fenechiu si guvernul Ponta, este tradare de tara. Nu exista alt nume.

“Sa nu mai furam? Sau sa nu mai platim pensiile si salariile?”

A fi, sau a nu fi? Pentru Relu Fenechiu, decizia a fost foarte simpla: a nu fi. Il doare pe el in cot ca iese lumea in strada, ca incep rascoalele, ca cade guvernul.

Omul are oricum dosar penal: pentru ca a cumparat transformatoare de la fier vechi (de la Dragoș Stoenescu, un bulibașa din comuna Grajduri), le-a vopsit si le-a vandut ca noi-nouțe, catre Electrica Moldova. Deci viitorul lui in Romania, oricum este in pușcarie.

Cu 30 de milioane de euro in buzunar, deja si-a pregatit avionul.

Pai cum sa nu le tai mainile?

Cica Mișcarea Antitaxe este extremista, cand cere pedeapsa cu moartea pentru corupție si confiscarea averilor hoților?

Ei bine, așa extremiști cum suntem, o sa conducem Romania. Nu exista nici un scenariu in care Mișcarea Antitaxe sa NU ajunga la putere. Pentru ca nu exista nici un scenariu in care Romania sa nu dea faliment. Neplata pensiilor si salariilor este sigura: la fel si prabușirea tuturor partidelor. Chiar votanții voștri de ieri, or sa ne sustina! Si n-o sa va apere nici o Uniune Europeana.

Tu, comunistule care citești: nu te mai uita la ecran. Uita-te la tastatura. La mainile tale: ai unghii? N-o sa mai ai! Ai degete? O sa ai niște cioturi pline de sange. Si e abia inceputul.

A, tortura e ilegala? Las’ ca tot ilegala e si corupția, tradarea de tara si subminarea economiei naționale: dar pe voi nu v-a oprit.

Nici pe noi n-o sa ne opreasca nimic.