Mingea medicinala te poate ajuta sa iti tonifiezi intr-un mod simplu muschii, fara prea mult efort!

Iata 3 exercitii de tonifiere a muschilor tai pe care le poti face cu ajutorul mingei medicinale!

Abdomene

Trebuie sa te asezi pe spate pe o minge medicinala si sa iti mentii genunchii indoiti astfel incat sa se formeze un unghi drept si apoi aseaza-ti mainile sub cap.

Din aceasta pozitie initiala, te ridici cat mai lin, rasucindu-te intai spre stanga, apoi revii la pozitia initiala, iar apoi din nou te rasucesti spre dreapta.

Pentru ca muschii tai abdominali sa se tonifieze si sa te mandresti cu burtica ta plata, este recomandat sa faci acest exercitiu in cate 2 serii de cate 15 ridicari de cel putin 3 ori pe saptamana.

Mingea medicinala si haltera

Intinde-te cu partea superioara a trupului pe o minge medicinala si indoaie-ti genunchii.

Ia o haltera de max 2 kg in ambele maini si tine-o bine.

Acum incepe exercitiul: ridica haltera deasupra bustului, apoi indoaie bratele astfel incat sa cobori haltera la nivelul capului. Apoi indoaie din nou bratele pentru a duce haltera la nivelul bustului.

Pentru efecte vizibile rapid, este recomandat sa faci acest exercitiu in cate 2 seturi de 10 repetari de cel putin 3 ori pe saptamana.

Alternaneaza halterele

Trebuie sa te asezi pe o minge medicinala, cu coapsele cat mai departate si sa tii halterele in maini in interiorul coapselor.

Incearca sa flexezi bratul cu o haltera, iar cu celalat brat sa tii cealalata haltera ce te va ajuta in mentinerea echilibrului.

Este recomandat sa executi cate 3 seturi de 15 ridicari pentru fiecare brat, de cel putin 3 ori pe saptamana.