Finalul meciului de la Mioveni, dintre echipa din localitate şi Voinţa Sibiu, a fost unul crâncen pentru ambele echipe. Fericit că echipa sa a câştigat la limită, jucătorul oaspeţilor Iulian Popa i-a pupat mâna arbitrului Sebastian Colţescu imediat după ultimul fluier.

Voinţa s-a impus la limită, scor 2-1, şi a reuşit să scape momentan de locurile retrogradabile, adunând 17 puncte. În extaz, Iulian Popa s-a îndreptat spre arbitrul întâlnirii şi i-a pupat mâna, gest care nu l-a surprins pe Colţescu, centralul continuând să salute restul jucătorilor din apropierea sa.

“Este un gest pe care l-am făcut şi de care nu mi-e ruşine. Simbolizează munca, sacrificiul şi devotamentul pe care această echipă îl face în lupta asta grea care este în Liga I, cel puţin pentru noi. Nu mi-e ruşine, sunt foarte mândru de ceea ce am făcut. Îmi pare rău, că poate l-am pus pe domnul Colţescu într-o situaţie penibilă sau puţin delicată. Probabil a fost surprins de ce am făcut, am făcut din suflet, am făcut-o involuntar”, a explicat Popa.