Daca vrei sa scapi rapid de cateva kilograme si sa te tonifici, noi iti recomandam cateva exercitii fizice care ard grasimile. Practicate chiar si la tine acasa, intr-un ritm mai alert si cu o muzica buna, te pot slabi cu pana la 2 kilograme pe luna. Incearca si tu urmatoarele exercitii de 3 ori pe saptamana.

Exercitiul 1. Stai pe spate, cu un picior pe podea, iar celalalt ridicat si indoit la 90 de grade. Din aceasta pozitie iti vei ridica trunchiul (ca pentru abomene) in timp ce vei intinde piciorul ridicat. Revii la pozitia initiala cu miscari controlate. 20 de repetari apoi schimbi piciorul. Este un exercitiul putin mai dificil, mai ales pentru incepatori, insa va da rezultate.

Exercitiul 2. Stai intinsa pe spate, cu picioarele apropiate si ridicate de pe podea (nu foarte mult). Deja trebuie sa simti presiune asupra muschilor abdominali. Din aceasta pozitie ridici si umerii de pe sol si intinzi mainile in fata. Controlandu-ti respiratia vei balansa mainile sus-jos de 5 ori atunci cand expiri si de 5 ori atunci cand inspiri. Acesta este un exercitiu, iar tu ar trebui sa poti face 10 repetari. Este un exercitiu preluat din yoga, insa sculpteaza foarte bine abdomenul.

Exercitiul 3. Un exercitiu foarte bun si care te ajuta sa mai scapi de caloriile ingerate este saritul coardei. Faceai acest lucru cand erai mica, doar pentru a te distra, insa acum ar trebui sa o faci pentru a scapa de cateva kilograme in plus. In 5 minute de sarit coarda intr-un ritm alert scapi de aproximativ 70 de calorii.

Exercitiul 4. Un exercitiu mai putin noncorfomist este dansul.Pune cea mai ritmata melodie (sau melodii) si danseaza de parca ai fi luat o supradoza de vitamine. Ideea este ca dupa 3-5 minute de dans ar trebui sa fii destul de obosita si sa respiri mai greu. Atunci stii ca exercitiul chiar a fost de folos.

Exercitiul 5. Exercitiile de tip tae-bo sunt extrem de bune in arderea rapida a grasimilor si in cresterea rezistentei. Pe langa faptul ca majoritatea exercitiilor de tae-bo sunt cardio si se fac intr-un ritm destul de alert, chiar si 20 de minute ti se vor parea obositoare, in special daca esti la inceput. Insa nu te da batuta, caci tae-bo lucreaza si sculpteaza frumos toti muschii.