Cunoscuta gratie rolurilor Bailey Pickett din ”The Suite Life On Deck” si Jessie din ”Jessie”, actrita Debby Ryan calca pe urmele fostelor sale colege Disney mult mai celebre, Miley Cyrus, Selena Gomez si Demi Lovato, in ultimul an facandu-si debutul in muzica si tinerele actrite Bridgit Mendler si Zendaya Coleman.

Cantareata/actrita Debby Ryan si-a alcatuit de curand o formatie, Debby Ryan and The Never Ending, alaturi de care isi va face debutul oficial in muzica. Ceilalti membrii ai grupului sunt chitaristii Kyle Moore si Carman Kubanda, basistul Edwin Carranza, tobosarul Johnny Franco si keyboardist-ul Harry Allen.

Intr-un interviu acordat pentru Billboard, vedeta Disney a confirmat ca primul album din cariera sa se va intitula ”One” si va fi lansat pe 24 iunie, discul fiind alcatuit din noua piese. In decembrie 2013 Debby Ryan si formatia sa au lansat un cover dupa clasicul ”Santa Baby”, special pentru sezonul sarbatorilor de iarna.

”Acest album nu exista doar pentru ca am vrut eu sa fac un album. Exista, probabil, in mine. Le-am spus celorlalti oameni povesti ca si actrita si exista un confort pentru mine in asta. Dar am inceput sa am aceasta nevoie insatiabila de a spune povesti din propriul meu cap, sa vorbesc din propria mea inima,” a declarat Debby Ryan pentru Billboard.

”Acest album m-a ajutat sa imi gasesc vocea. Este plin de fericire, de amuzament, de iubire, de incapatanare. Este spart, zdrobit si vindecat. A fost adolescentin, a ajuns la varsta de 21 de ani, a suprevietuit alaturi de cei mai buni tovarasi pe care ii stiu si, din categoria lucrurilor noastre fara sfarsit, acesta este numarul 1,” a mai adaugat solista formatiei Debby Ryan and The Never Ending.

”Membrii formatiei mele sunt cei mai buni prieteni ai mei si cei mai reali tovarasi din cati am intalnit vreodata. Stiind ca pot sa le spun orice parte a oricarei povesti fara sa ma judece… este un sentiment grozav. In schimb, ei m-au ajutat sa relatez povestile in mod corespunzator. Au devenit cu adevarat fratii mei,” a marturisit tanara artista.

Conform lui Debby Ryan, in primavara acestui an vom avea parte si de primul videoclip oficial Debby Ryan and The Never Ending, filmarile urmand a incepe in luna aprilie, posibil chiar si mai devreme. Debutul oficial in muzica reprezinta pentru vedeta Disney si imbratisarea independentei ca artist.

”Privesc acest album din unghiul unui artist independent si m-am luptat din greu sa raman independenta. Vazand succesul altor artisti uimitori precum Macklemore m-a ajutat sa am parte de multa inspiratie pentru acest disc. Acesta este cel mai personal si mai vulnerabil lucru pe care l-am realizat vreodata,” a declarat in incheiere frumoasa americanca.

Rolurile obtinute in numeroase productii Disney i-au oferit oportunitatea lui Debby Ryan de a cocheta din greu cu muzica, artista interpretand piese incluse pe coloana sonora a serialului ”Jessie” si a peliculelor ”16 Wishes” si ”Radio Rebel”.

Sunteti curiosi cum va suna albumul de debut al lui Debby Ryan?