Dupa indelungi amanari si suspine, fanii lui Adam Lambert au un motiv de bucurie: artistul a dezvaluit tracklistul noului album, Trespassing.

Discul in varianta deluxe va contine 15 track-uri, din care am avut deja ocazia sa ascultam cateva:  ChokeholdCuckoo, melodia care da titlul materialului, pe care le puteti asculta AICI, dar si un demo al piesei Never Close Our Eyes, care este o colaborare inedita cuBruno Mars.In plus, asculta AICI 3 remixuri oficiale ale primului single de pe noul disc, “Better Than I Know Myself”, pentru care a lucrat cu Dave AudeAlex Ghenea si Robert Marvin.

“Va fi o calatorie interesanta prin ultimii doi ani ai vietii mele. A fost o perioada de transformare si mi-am dorit sa exprim prin muzica sentimentele pe care le-am avut. Toate piesele vorbesc cu sinceritate despre realitatea mea, cu bune si cu rele.” – a declarat Adam Lambert.

Adam Lambert a ales si data la care noul album va iesi pe piata: 15 mai. Acesta este deja disponibil pentru pre-comanda pe Amazon.com, dar si pe site-ul oficial al cantaretului.

“Sunt multe piese pe acest LP care vorbesc despre anxietate. Pana sa imi cunosc actualul iubit, pe Sauli Koskinen, ma indragosteam mereu de cine nu trebuia, lucru care mi-a provocat foarte multa suferinta. Din aceste sentimente s-a nascut si noul album.” – a explicat Lambert.

Despre titlul albumului Trespassing, artistul a declarat: “Tiltul albumului arata ce vreau sa fac și cum vreau sa-mi traiesc viața. Am vrut sa dau un nume prin care cei care asculta sa știe la ce sa se aștepte. Practic ei intra in lumea mea, și ajung sa ma cunoasca intr-un mod mult mai profund decat in trecut.”

Pentru cel de-al doilea album al sau, Adam Lambert a lucrat cu producatori precum Pharrell WilliamsDr. LukeClaude KellyBenny BlancoBonnie McKeeNile Rodgers sau Sam Sparro.

Iata si lista pieselor care vor fi incluse pe Trespassing (deluxe version):

1. Trespassing

2. Cuckoo

3. Shady

4. Never Close Our Eyes

5. Kickin In

6. Naked Love

7. Pop That Lock

8. Better Than I Know Myself

9. Broken English

10. Underneath

11. Chokehold

12. Outlaws of Love

13. Runnin

14. Take Back

15. Nirvana