Una dintre cele mai sexy dansatoare din Romania, Ana Maria Mocanu, devenita celebra dupa ce a fost ”Fata de la miezul noptii” la Taraf TV, a trait in urma cu cativa ani drama vietii ei. Desi era la inceputul adolescentei si nu a fost niciodata bolnava, un diagnostic gresit a fost la un pas sa-i distruga viata celei care este azi una dintre candidatele la postul de asistenta a emisiunii ”Un show pacatos”.

Este tanara, frumoasa, are un trup de invidiat si danseaza de baga toata suflarea masculina in boala insa in urma cu cativa ani viata ei avea sa se schimbe la 180 grade datorita unor medicii care i-au pus un diagnostic gresit.Totul a inceput in urma cu cinci ani cand Ana, aflata in ultimul an de liceu, s-a decis sa-si faca un control la sani, pentru ca suspecta ea ca ar avea un ganglion.

Viata tinerei avea insa sa devina de atunci un cosmar si sa-si blesteme zilele si clipa in care a decis, ca orice om normal, sa mearga la medic cand simte ca ar fi ceva in neregula. ”Am simtit ca am un ganglion la sanul drept si ingrijoarata, am mers la medic. Ingrijorata dar si din dorinta de a-mi mari bustul, pentru ca vroiam cu orice pret atunci sa-mi pun silicoane. Asa ca m-am dus la doctor, mi-am facut toate analizele ginecologice, endocrinologice, ecografii, termografii, markeri tumorali. Tot setul complet, pentru ca la final sa-mi puna diagnosticul de mastoza fibrochistica sau displazie mamara.

Am simtit ca lumea mea se prabuseste atunci, desi nu era cancer sau ceva atat de grav, oricum am urmat un am intreg de tratamente chinuitoare care nu dadeau nici un rezultat. Am fost la zeci de medici, zeci de cabinete. Am ajuns pe mana unui ”destept” care a vrut sa-mi scoata ambii sani. Mi-a spus ca am chisturi la ambii sani si ca trebuie sa mi-i scot pentru a nu avea probleme mai grave in viitor”, ne-a marturisit Ana clipele de cosmar prin care a trecut. Din fericire pentru ea, nu a cedat atunci si a mers cu cautarile mai departe, pana a ajuns la o echipa de medici care i-au salvat viata si fara a-i scoate sanii. ”I-am spus acelui medic, cum sa-mi scot sanii, abia imi incepeam viata. Am plans luni de zile, am fost in depresie pana intr-o zi cand am trecut pragul clinii Renasterea. Acolo am gasit un tratamernt pentru ceea ce aveam eu, medici de acolo m-au salvat dupa 3 luni de tratament, fara sa sufar vreo interventie chirurgicala care sa ma nenoroceasca pe viata. Acum sunt bine, nu am mai avut nici un fel de problema in ultimii ani si nu am renuntat la ideea de a-mi pune silicoane”, ne-a mai spus frumoasa roscata care vrea cu orice pret sa se tuneze anul acesta.