Dupa ce i-a papat aproape toti banii lui Nicky prin tarile calde, femeia fatala Andreea Tonciu a decis sa faca ceea ce se face in asemenea situatii: sa ii dea papucii.

Nemaiputand suporta stresul relatiei cu un somer care nu mai vrea sa auda de munca, Tonciu a pus capat legaturii cu loserul Mitea. „Nu ne mai intelegeam deloc. A intervenit monotonia, iar Mitea ma tinea din scurt. In doi ani de zile n-am mai iesit deloc. Acum stau la parinti, sunt o femeie libera”, a declarat Andreea, care isi inchipuie ca dupa un dus cu esente tropicale a redevenit o femeie curata si onorabila.

Daca Tonciu are aliniati deja cativa marinari la usa, pentru fostul mijlocas al lui Ajax si al nationalei acest nou esec pare sa fi fost ultimul cui in cosciug. Intervievati de tabloidul Clica, vecinii ex-fotbalistului au declarat ca, de cateva zile, nu mai aud ritmurile lui Florin Salam si Adrian Minune rasunand din vila lui Mitea, ci, curios lucru, imnul Romaniei si cel al Ligii Campionilor, fredonate de Nicky. Ei cred ca acesta si-a pierdut mintile dupa ce a fost parasit de Tonciu si ca ar trebui transferat, pe durata nedeterminata, intr-un sanatoriu de psihiatrie, fiind predispus la sinucidere.

Contactat prin telefon, jucatorul a negat faptul ca se gandeste sa isi agate venele in cui, si a insistat ca este foarte optimist in legatura cu cariera lui: „Nu ea m-a parasit pe mine, eu am parasit-o pe ea. S-a suparat ca in timpul unei partide de amor salbatic am strigat Ibra, Ibra! A vrut sa stie cine e Ibra asta, si cand i-am zis ca e vorba de Ibrahimovici, si ca am ramas cu ticul asta de cand ii ceream mingea la Ajax, nu m-a crezut! Daca e proasta, ce sa-i fac? Oricum, zilele astea imi rezolva nea Giovanni un contract, in Turkmenistan am inteles, si sper sa revin in nationala la meciul cu Brazilia. Cum sa ma sinucid? Recunosc, m-a batut la un moment dat gandul, dar am driblat moartea, asa ca sunt inca fotbalist!”.

Nota: acest material este un pamflet si trebuie considerat ca atare.