Faceti cunostinta cu Dorina Colnita, din Prundul Bargaului, aleasa de curand Miss Fata de la Tara, o emisiune care promite sa bage in faliment Circul Globus. Daca n-ati auzit de Prundul Bargaului, este o asezare dacica in care gazele, curentul sau internetul sunt zvonuri neintemeiate, moneda locala este bobul de fasole, iar cameramanii Prima TV au fost intampinati ca niste zei de catre bastinasi. Desi primitivi material, satenii din Prundul Bargaului se mandresc cu femeile lor frumoase, care, iata, pun localitatea pe harta tarii dupa 2000 de ani. Prima frumusete a satului este desigur Dorina Colnita, castigatoarea concursului Miss Fata de la Tara, triumf care i-a deschis larg portile Bucurestiului.

Potrivit CV-ului ei oral, tanara de 20 de ani provine dintr-o familie de agricultori, este eleva in clasa a XIII-a, posibil a XIV-a, la un grup scolar din imprejurimi si a facut multe sacrificii in viata pentru a ajunge o Miss. Cadorisita cu 10.000 de euro si un contract de modelling de catre Dan Bordeianu, Andreea Raicu, respectiv cuplul de bufoni Aurelian Temisan & Andrei Duban, Miss Fata de la Tara incepe sa guste din fructele succesului.

Si asta nu e tot. Asa cum se intampla in PoveStirile de noapte, Miss Fata de la Tara 2011 nu a trecut neobservata de jucatorii marilor cluburi din Capitala. Fotbalisti precum Cristi Tanase, Valerica Gaman sau Ionut “HagiLutu” si-au exprimat intentia de a se casatori cu “frumoasa” din Prundul Bargaului, calcand astfel pe urmele lui Eugen Trica sau Cristi Chivu, insurati si ei cu niste tarancute neaose, Lorena si Adelina. Printre motivele posibile se numara IQ-urile compatibile si originile la fel de obscure.

“Am emotii ingrozitoare. A meritat sa particip la emisiune. Le multumesc tuturor romanilor care au avut incredere in mine si m-au votat. Sa le dea Dumnezeu sanatate! Castigarea acestui concurs este o mare realizare.” – Dorina Colnita, Miss Fata de la Tara 2011, viitoare sotie de fotbalist

Si nu uitati fete si baieti, din 16 mai incepe la Circul Globus (TV) show-ul Mi-s Baiatul de la Tara. Naivii, afonii si mai ales cocalarii au intrarea libera!

Nota: acest material este un pamflet si trebuie considerat ca atare.