Dintotdeauna ti-ai dorit un posterior bombat, ridicat si sexy. Iata ca acum il poti avea cu doar 20 de minute zilnice de exercitii care iti vor lucra in special musculatura feselor. Tonifica-ti corpul si fii frumoasa in fiecare zi urmand aceste 7 exercitii!

Exercitiul 1. Este o combinatie intre genoflexiune si saritura. Lasa-te jos pana cand genunchii sunt indoiti la 90 de grade, apoi sari si indreapta picioarele. Exercitiul trebuie facut intr-un ritm alert. 3 serii a cate 10 repetari cu 10 secunde pauza intre ele.

Exercitiul 2. Spirijina-te cu mainile de canapea sau de un scaun, cu restul corpului intins (ca si cum ai vrea sa faci flotari). Din aceasta pozitie ridica piciorul cat de sus poti si revino la pozitia intiala, fara sa atingi solul cu piciorul. 2 serii a cate 15 repetari pentru fiecare picior.

Exercitiul 3. Acest exercitiul seamana foarte mult cu cel de sus. Din aceeasi pozitie vei duce piciorul spre lateral, cat de mult poti, apoi revii in pozitia initiala. Tot 2 serii a cate 15 repetari pentru fiecare picior.

Exercitiul 4. Stai in genunchi si maini. Din aceasta pozitie ridici un picior, cu genunchiul indoit, pana cand genunchiul ajunge la acelasi nivel cu umerii. De aici vei impinge cu piciorul in sus, cat de mult vei putea. 2 serii a cate 20 de repetari pentru fiecare picior.

Exercitiul 5. Urmatorul exercitiu este foarte bun atunci cand urci scarile. In loc sa urci cate o scara odata, urca doua. De fiecare data cand vei urca doua scari indoaie putin genunchiul, ca si cand te-ai lasa in jos. Exercitiul este foarte bun si pentru gambe.

Exercitiul 6. Stai pe spate, cu genunchii indoiti. Din aceasta pozitie vei ridica bazinul cat vei putea de mult si vei mentine pozitia 5 secunde. Acest exercitiu iti lucreaza si musculatura abdomenului, deci ai beneficii duble. 20 de repetari sunt suficiente.

Exercitiul 7. Stai pe burta, cu mainile sub barbie, picioarele perfect drepte. Din aceasta pozitie ridici cate un picior cat de sus poti si mentii 5 secunde pozitia. La fel de eficient este si daca ridici ambele picioare odata, insa vei vedea ca este putin mai dificil. Cate 10 repetari pentru fiecare picior.

Daca vrei o eficacitate sporita, incearca sa porti saculeti cu greutati de 1-2 kg la fiecare picior in timpul antrenamentului.