Nu credeai ca exista si exercitii fizice care ar putea imbunatati si viata de cuplu sau cea sexuala? Ei bine, pe langa arhicunoscutele exercitii Kegel, mai regasim si alte exercitii ideale pentru sanatatea noastra fizica, psihica si… sexuala. In primul rand ar trebui sa te gandesti la rezistenta fizica, rezistenta ce va fi mai mare, daca executi  in fiecare zi cateva exercitii usoare sau daca te duci de trei ori pe saptamana la sala. Si cine nu ar vrea sa reziste mai mult in pat?

Exercitii de aerobic. Chiar si doua sedinte deaerobic pe saptamana iti pot imbunatatii performantele sexuale, insa daca nu ai timp, poti incerca unul din urmatoarele exercitiiacasa.

  1. Te asezi pe spate, cu picioarele indoite. Glezna piciorului drept o sprijini de genunchiul piciorului stang si din aceasta pozitie ridici bazinul cat de mult poti. 15 repetari fara a atinge solul cu fesele, apoi schimbi piciorul.
  2. Te asezi pe spate, cu picioarele intinse si ridicate la 90 de grade. Din aceasta pozitie executi abdomene, ca si cand ai vrea sa-ti atingi degetele de la picioare cu mainile. 10 repetari, pauza 20 de secunde, apoi inca 10 repetari. Acest exercitiu iti lucreaza intens abdomenul si picioarele, iar in acest fel vei putea fi mai rezistenta si mai felxibila.

Exercitii de stretching. Poate ca exercitiile de stretching te vor ajuta foarte mult, in special daca nu esti o persoana foarte elastica si flexibila (cu ajutorul acestor exercitii vei putea incerca pozitii noi sau mai complicate dupa 2-3 luni). Tine cont de faptul ca exercitiile de stretching trebuie repetate zilnic pentru a avea rezultate remarcabile.

  1. Te asezi pe burta si iti prinzi gleznele cu mainile. Tragi de picioare, ca si cand ai dori sa le apropii de cap timp de 10 secunde si tii muschii incordati. Relaxezi 15 secunde, apoi repeti exercitiul inca de 4-5 ori. Este un exercitiul foarte bun pentru coloana ta vertebrala.
  2. Clasicul spagat. Nu-i asa ca ti-ai dori sa  incerci si tu cateva din pozitiile sexuale in care femeia este foarte flexibila? Atunci ar trebui sa incerci sa faci spagatul. Nu te grabi inca si nu te forta, deoarece ai putea sa-ti cauzezi vreo intindere musculara destul de dureroasa.

Exercitii de fitness. Se pare ca libidoul este in stransa legatura cu activitatea fizica. Asadar, cu cat mai mult sport cu atat un libido mai crescut si un chef mai mare de sex. Si ce poate fi mai frumoas de atat? Daca nu vrei sa tragi de fiare si sa te umpli de muschi (oricum este destul de nefeminin sa fim numai un pachet de muschi precum barbatii), alege o alergare prin parc, sedinte la bazinul de inot sau exercitii cardio.