Marea de continut media se agita in mod constant in mediul rapid de astazi, cu companii de productie de top precum Netflix si Disney avand aparent un flux nesfarsit de lansari noi in curs. Asadar,  ar fi cinic, dar adevarat, sa sugeram ca, in mod inevitabil, este posibil sa dam peste un serial de televiziune preferat de fani. Pentru fiecare esec, pare sa existe un hit, iar gandul la Netflix vine mana in mana cu cele mai notabile si de succes emisiuni ale lor. Cu toate acestea, aceste spectacole sunt inca adesea criticate de critici si fani dupa sezonul lor inaugural, sarcina de a mentine standardele inalte ale iesirii lor de debut prea dificila. Deci, spectacolele care pot ramane relevante si de succes pentru mai multe sezoane sunt intr-adevar cele mai bune,

Unul dintre aceste titluri, desi o emisiune care pare sa divizeze telespectatorii, este Emily in Paris . Un titlu care este atat de sinonim cu ultimii ani ai dominatiei Netflix pe piata abonamentelor media, Emily in Paris este un serial de comedie romantica care a furat inimile unei uriase baze de fani. Incapsuland multe dintre temele si setarile de vis ale demografice tinta, spectacolul s-a consolidat ca o vizionare obligatorie pentru milioane de spectatori care sunt dusi la stilul de viata idilic al industriei modei din Paris. Acum, odata cu lansarea celui de-al treilea sezon care se apropie din ce in ce mai mult si cu titlul emisiunii pe buzele atator oameni, iata o prezentare cuprinzatoare a tot ceea ce stim despre Emily in Sezonul 3 de la Paris… pana acum.

Cand apare sezonul 3 Emily in Paris?

Unul dintre primele si cele mai importante fapte de stabilit este data la care spectacolul va reveni pe ecranele noastre. Anterior, au existat multe speculatii cu privire la data lansarii, dar acum stim ca spectacolul va reveni pe 21 decembrie 2022. Ca dar de Craciun, nimeni nu s-a gandit, dar toata lumea si-a dorit, numaratoarea inversa pana la Craciun din acest an poate fi inlocuit de numaratoarea inversa pana la Emily in Paris , sezonul 3 si din motive intemeiate.

Unde o poti urmari Emily in Paris Sezonul 3?

Emily in Paris fiind unul dintre titlurile Netflix prin excelenta, de previzibil, acesta va fi lansat pe platforma pe 21 decembrie 2022. Interesant, serialul nu si-a inceput viata ca un proiect Netflix asa cum multi ar putea presupune. Din fericire, ei au ales sa dea emisiunii o comanda directa in serie, care a dus apoi la preluarea acesteia de Netflix si lansarea in iulie 2020.

 Despre ce va fi sezonul 3 al lui Emily in Paris?

Cu un spectacol atat de bazat pe arcul sau narativ, povestea lui Emily in Paris Sezonul 3 va fi principalul punct de discutie in timpul prelucrarii lansarii sale. Cu Sezonul 2 care s-a incheiat intr-un conflict, multi fani au asteptat frustrati raspunsuri la ceea ce se va intampla cu personajul nostru titular. Cu Madeline ( Kate Walsh ) si Sylvie ( Philippine Leroy-Beaulieu ) venind la lovituri la sfarsitul sezonului 2, Sylvie a decis sa paraseasca Savoir si sa faca o firma rivala, solicitand totodata ca Emily ( Lily Collins )) alatura-te ei la o firma rivala. — Va merge sau va ramane? a fost intrebarea pe buzele tuturor in urma acestui final sfasietor, dar, odata cu lansarea unor imagini promotionale pentru noul sezon, se pare ca Emily ar fi ramas la Paris mai degraba decat sa se alature lui Sylvie in noua ei afacere din Chicago. Acest lucru, la randul sau, duce la cateva perspective suculente despre modul in care timpul ei la Paris va continua sa se desfasoare. Gabrielle ( Lucas Bravo ) si Camille ( Camille Razat ) sunt din nou impreuna si sunt acum vecine cu Emily, ceea ce este probabil sa provoace un fel de haos, mai ales avand in vedere cel al lui Alfie ( Lucien Laviscount ).) sugestie pentru o relatie la distanta. Toata aceasta drama este de asteptat sa se desfasoare cu spiritul si spectacolul similar pe care am ajuns sa le iubim in primele doua sezoane, iar fanii, pe buna dreptate, abia asteapta.

Inainte de primul trailer, Netflix a lansat un „teaser pentru anuntul intalnirii”, care o arata pe Emily inca la Paris si, mai ales, facandu-si niste breton. Ea sustine in teaser ca „Sunt doar breton. Uneori oamenii se taie breton cand totul este in regula”, ceea ce ar sugera exact opusul acestei afirmatii. Teaserul, desi foarte scurt, ne aminteste de stilul de comedie si cinematografie pe care fanii au ajuns sa-l adore de la Emily la Paris si promite mult mai mult in sezonul viitor. 

Cine face parte din distributia sezonului 3 Emily in Paris?

 Pe 22 septembrie, Netflix a lansat primul set de imagini promotionale pentru noul sezon, care a confirmat ca unele personaje preferate de fani vor reveni. Desigur, Lily Collins ( Love, Rosie ) s-a intors in rolul lui Emily, alaturi de Ashley Park ( Mr. Malcolm’s List ) care o interpreteaza pe Mindy Chen, Camille Razat ( Mastemah ) care o interpreteaza pe Camille, Lucas Bravo ( Mrs. Harris Goes to Paris ) care o joaca Gabriel si Lucien Laviscount ( The Bye Bye Man ), care il interpreteaza pe Alfie. Laviscount a fost transformat intr-un serial obisnuit in urma succesului sau cu fanii din ultimele sezoane, ceea ce ii va incanta pe cei care sunt iubitori ai portretizarii lui Alfie. Pe langa aceste nume, puternica distributie a ansamblului nu ar fi completa faraSamuel Arnold ( Platane ) care il interpreteaza pe Julien, amintitul filipinez Leroy-Beaulieu ( Call My Agent! ) care o interpreteaza pe Sylvie si Bruno Gouery ( Rose Island ) care il interpreteaza pe Luc. Desigur, acestea nu sunt toate numele intr-o distributie de ansamblu superb de puternica, cu o multime de alti actori talentati care urmeaza sa apara in spectacol.

 Acesta este ultimul sezon al lui Emily la Paris?

Pentru multi fani, Emily la Paris s-a simtit ca o constanta prin cei care au fost turbulenti ultimii doi ani. Avand in vedere asta, gandul la un final atat de apreciat din media poate parea devastator pentru multi. Emotia pentru sezonul 3 este raspandita, dar teama pentru disparitia inevitabila a serialului este mereu prezenta, ceea ce probabil va face ca anuntul facut pe 10 ianuarie sa aiba gust de medicament dulce. La inceputul anului, Netflix a anuntat ca nu numai ca va aparea pe ecranele noastre un sezon 3 al lui Emily la Paris , ci si un sezon 4, iar acest tip de informatii ii va permite multora sa nu astepte doar cu nerabdare a treia iesire viitoare, dar si dincolo de ea.