Pielea lasata de pe brate este cosmarul fiecarei femei si trebuie inca de tanara sa faci cateva exercitii pentru a impiedica lasarea pielii. Ca si alte parti ale corpului, si bratele pot acumula grasime, care se va transforma la un moment dat in celulita si vor rezulta niste brate la fel de groase ca ale barbatilor.

Stim ca nu iti doresti acest lucru, si de aceea noi iti oferim cateva sfaturi despre cum poti avea brate frumoase cu ajutorul exercitiilor fizice.

Flotari

Stim ca sunt destul de dificil de executat, insa flotarile iti lucreaza in acelasi timp mai multe grupe de muschi din zone diferite, precum abdomenul, bratele, spatele si sanii. Cu putin efort vei reusi sa faci serii de 15 flotari, repetate de 3 ori.

Gantere

Ganterele te pot ajuta daca vrei sa obtii rezultate rapide. Incepe cu gantere usoare, de 0.5 – 1 kg si fa cateva ridicari cu acestea. Poti sta in picioare, cu bratele pe langa corp, in fiecare mana cate o gantera. Ridica pe rand, cate un brat pana la nivelul umerilor, apoi revin-o la pozitia initiala.

Un alt exercitiu foarte util este urmatorul: stai in picioare cu bratele ridicate la nivelul umerilor, in fiecare mana avand cate o gantera. Mentine pozitia timp de 1 minut, apoi relaxeaza bratele.

Abonament la fitness

Gaseste-ti o prietena cu care sa mergi la fitness, mai ales daca nu ai tragere de inima sa te duci singura. Acolo veti gasi o multime de aparate care va vor ajuta sa aveti corpul mult visat. Nu sunt necesare decat doua sedinte pe saptamana, mai ales daca combini exercitiile de la sala cu exercitii de cardio sau aerobic pe care le poti face si acasa.