Te intrebai care sunt cele mai populare jocuri in randul adolescentilor? Ei bine, afla ca de la o vreme tinerii nu mai folosesc tabletele, telefoanele si PC-urile pentru a se juca. Cei mai multi se folosesc de aceste gadgeturi doar pentru a naviga pe retele arhicunoscute precum: Instagram, Facebook, Tik Tok etc. De cateva saptamani a reusit sa se afirme o noua aplicatie in randul lor si anume Be Real. Prin intermediul ei tinerii isi posteaza un ,,snap” intr-un timp maxim de 2 minute. Interesant este ca aplicatia nu permite postarea oricand, ci doar atunci cand beneficiarul ei este notificat. Este cu adevarat un moment de #reality. Precum Snapchat-ul, dar mai original si simplu. Insa, care sunt acele jocuri care tin copiii nemiscati in cele mai bune scaune gaming?

Jocuri de baieti si jocuri de fete

Cele mai populare jocuri cautate pe internet sunt jocurile de fete si cele de baieti. Astfel de cuvinte cheie introduse pe Google sunt preferatele celor mici. In momentul actual ei sunt cei care inca folosesc internetul pentru jocuri. Un prim loc este ocupat astfel de ele, jocurile de gen.

Jocuri pentru profesionisti (gameri)

Daca am alege un joc pe care baietii il adora si fara de care nu se pot lipsi este LOL (League of Legends). Interesant este cum acest joc a reusit sa atraga nu numai baietii de 14-16 ani, ci si 24-25 inca sunt prinsi in magia lui. Exista si gameri de 40 de ani ce iau drept o adevarata competitie ,,un meci de LOL”.  Toata aceasta categorie este in cautare de cele mai bune scaune gaming, pentru ca un astfel de joc poate dura si cate 2 ore. Gamerii au nevoie de confort deplin pentru a se mentine concentrati in meci, iar un scaun profesional este ideal pentru a le oferi ceea ce isi doresc, stabilitate.

Fetele se joaca? Sigur ca da!

Jocurile in randul fetelor au stagnat, ele inca avand ca placere jocurile de fete. O multime de fetite, domnisoare, cauta clasicul joc Barbie. Pentru ca odata cu trecerea anilor fetele se lovesc de pasiuni si anumite hobby-uri, apar jocurile cu tematica. Unele au in vedere jocuri de design interior, vestimentatie, gradinarit, gatit etc. Insa, nu este un joc ce sa predomine precum cazul LOL-ului la baieti.

Jocuri de strategie

In randul preferintelor se enumera si jocurile de strategie. A devenit un trend ca tinerii sa poarte competitii sau sa doreasca sa isi dezvolte capacitatea de gandire prin intermediul exercitiilor de logica si tactica. Cele mai populare astfel de jocuri sunt: Word Snack, Words of Wonders, Chess, Blockudoku, Braindom etc.

Apogeul jocurilor

In fata tuturor acestor jocuri reusesc sa se remarce trei mari categorii, toate destinate baietilor. Desi…nimeni nu spune ca fetele nu pot face din ele o pasiune. Se enumera: Fifa (jocul pasionatilor de fotbal), Formula 1 (jocul pasionatilor de curse de masini) si Mortal Kombat (jocul pasionatilor de competitie). Chiar daca este ideal ca ele sa fie jucate pe Play Station, reprezinta apogeul in lumea jocurilor, cele mai iubite si apreciate de catre gameri.

Scaune gaming de Black Friday pentru gameri

Pentru ca perioada se apropie si poate doresti un scaun sau vrei sa oferi unul cuiva, poti profita de cele mai bune oferte odata cu Black Friday la Drimus.ro. Daca persoana in cauza este extrem de pasionata de jocuri, are nevoie de un astfel de produs in camera sa. Si sa nu uitam de un aspect foarte important: jucatorii pot face performanta! Exista multe competitii internationale, companii ce au nevoie de gameri pentru a isi testa sau construi jocurile, iar cei mai potriviti sunt cei ce astazi petrec ore in fata unui calculator.

Concluzie

Este cert ca inca exista placerea jocurilor pe calculator, iar cei mai interesati sunt cei mici. Insa, se intampla ca in momentul actual parintii nu mai permit piticilor sa petreaca mult timp la PC. Jocurile clasice sunt inlocuite cu cele fizice, mult mai interactive si mai ales, educative. Exista si astfel de aplicatii pe internet, dar stimm cat de dezavantajos poate deveni ecranul unui laptop. Ideal este ca parintii sa stie cum sa imbine ambele situatii, pentru ca cei mici sa aiba momentele lor de bucurie. Indiferent de situatie, sunt necesare si acele scaune gaming, extrem de confortabile ce pot fi folosite si pentru sezutul la birou (rezolvarea temelor, citit etc).