Uneori stau si imi imaginez ce am fi fara prietenii pe care ii avem in viata noastra. Nu exagerez cand ii numesc „oglinda vietii noastre” din cauza contributiei pe care o au in viata noastra. 

Toata lumea are un prieten, indiferent cat de privata ar fi viata lor, de aceea avem aceste citate dragute despre cel mai bun prieten. Derulati in jos pentru a vedea cateva citate scurte si dragute despre cel mai bun prieten si citate pentru cei mai buni prieteni pentru totdeauna.

 Daca exista cineva in viata ta care a depus eforturi considerabile pentru a te vedea exceland prin provocarile vietii, El sau ea este persoana care merita sa fie prietenul tau.

Citate dragute pentru cel mai bun prieten

1) A fi prietenul tau este ca o legatura tacuta, de neintrerupt pe care nu o pot nega niciodata, vreau sa stii ca esti un prieten care merita pastrat pentru totdeauna.

2) In rest, pentru a avea un prieten exceptional sau perfect, trebuie sa fii si excelent si extraordinar, dar nimeni nu este perfect totusi, asa ca trebuie sa invatam si sa acceptam si neajunsurile altora. Prietenie fericita pentru noi.

3) Tipul de prieteni cu care alegem sa traim ne determina dezvoltarea fizica, emotionala si intelectuala care poate avea atat impact negativ, cat si pozitiv asupra personalitatii noastre. Esti cel mai bun prieten pe care nu m-am gandit niciodata sa-l am. Te iubesc.

4) Prietenii buni nu sunt cei pe care ii folosim in scop egoist sau personal, ci cei care ne fac fericiti si intelegem adevaratul sens al prieteniei. Va multumim ca sunteti unici.

5) Prietenii nu sunt cei de care ar trebui sa ne pese si sa-i iubim doar atunci cand sunt cu noi, ci si atunci cand sunt plecati; ne face sa intelegem valoarea prieteniei adevarate. Te apreciez cu adevarat mereu.

 6) Prietenii sunt acei oameni care au ceva in comun; sunt acei oameni care sunt gata sa faca prostii cu tine. Esti un prieten adevarat.

7) Un prieten adevarat este aceia care ne corecteaza nedorind sa cunoastem consecintele actiunilor noastre si ne lauda atunci cand suntem demni de lauda ei sunt oglinda prin care ne vedem.

8) Prietenii buni sunt unul dintre cele mai provocatoare lucruri de gasit in viata atunci cand ii gasesti; trebuie sa-i pretuim ca pe viata pentru ca sunt gata sa ne impartaseasca durerile si fericirea.

9) Prietenia este cel mai mare cadou pe care cineva il poate primi vreodata in lume. Daca ai prieteni buni, ai o viata buna.

10) Cea mai interesanta parte a prieteniei este sa intelegi si, de asemenea, sa fii luat in considerare in orice situatie. Imi cunosti tacerea si stii lucrurile potrivite de spus atunci cand lumea mea este intunecata.

11) Toti oamenii isi doresc acel cineva special care sa-l faca sa se simta special, sa-l iubeasca, sa se sacrifice si sa-l incurajeze tot timpul. Doar prietenii buni fac asta. Esti un prieten bun si ai fost intotdeauna.

12) Prietenii buni isi arata valoarea in momente de necaz si pericol, si nu in vremuri de fericire si sarbatoare. Sunt inca acolo cand ai nevoie de ele. Ai fost mereu acolo si apreciez efortul tau.

13) Uneori ne intrebam de ce acordam atat de multa valoare prietenilor, dar nu trebuie sa uitam ca acestia sunt cei care ne mentin mostenirea vie cand suntem plecati.

14) Prietenii mari sunt cei care ignora esecurile noastre si se concentreaza asupra modului de a obtine succesul impreuna. Apreciez prietenia ta in fiecare zi.

15) A avea o mare prietenie nu se masoara dupa intervalul de timp, ci prin cei care au venit si nu au plecat niciodata de partea noastra in timp de necaz.

16) A fi un bun prieten cu cineva este o responsabilitate pe care dorim sa o purtam pentru ei, niciodata o oportunitate care vine si pleaca. Am amintirile pe care le-am creat pentru ca este cel mai bun lucru din viata mea.

17) Nu este nimic imposibil pentru cei care au prietenii potriviti in preajma. Prietenii buni sunt motivatie si inspiratie pentru cei care pretuiesc arta prieteniei.

18) Alege un prieten care te va ridica la nivel, nu pe cei care te fac sa te simti confortabil; cand stii in tine, ai mai mult de oferit.

19) Prietenii buni sunt reprezentantul excelent in viata noastra si sunt acolo pentru a umple golurile din viata noastra, ne poarta atunci cand ne lipsesc picioarele pentru a merge, vorbesc pentru noi atunci cand avem nevoie de gura pentru a vorbi si ne fac sa ne simtim ca si cum suntem niciodata singur.

20) A fi un bun prieten necesita arta si importanta timpului, ne cere sa stim cand prietenii sunt gata sa se joace si cand nu sunt atunci cand au nevoie si cand nu. Esti un prieten pe care vreau sa-l pastrez pentru totdeauna.

21) Daca cineva trebuie sa invete secretul prieteniei adevarate, atunci acesta este sa ramana conectat, loial, sincer, credincios si sa nu fie gelos pe lucrurile bune care se intampla in viata prietenilor.

22) Marii prieteni sunt oameni care aduc idei benefice, fericire si scad mizeria, dublandu-ne bucuria si impartasind durerile noastre fara a fi atasat nimic.

23) Beneficiul de a avea prieteni din copilarie in preajma este ca toti avem libertatea de a ne comporta in acel mod vechi din copilarie, fara a fi insultati sau vazuti a fost copilaresc. Multumim pentru experienta incredibila pe care am trait-o impreuna si felicitari pentru amintirile minunate pe care trebuie sa le cream.

24) Dragostea si legatura dintre prieteni adevarati nu se despart niciodata, chiar si atunci cand se presupune, din cauza respectului si valorii pe care le au unul fata de celalalt. Apreciez energia pe care ai dat-o acestei relatii. A fost forta care l-a propulsat la stadiul actual.

25) Cu greu vezi prietenii adevarati judecandu-se intre ei, dar sunt buni sa judece alti oameni impreuna, in asa fel incat sa crezi ca sunt in filme.

26) Prietenii buni sunt acest set fantastic de oameni, ceea ce ne face sa simtim ca suntem foarte favorizati si onorati in fata lui Dumnezeu, creatorul nostru. Vreau sa stii ca esti un prieten fabulos.

27) Prietenii sunt acei oameni care ne fac sa simtim ca suntem suta la suta, chiar si atunci cand stim ca nu suntem, sunt lumini pentru zilele noastre intunecate si sunt mereu acolo pentru noi, chiar si atunci cand lucrurile merg prost.

28) Prietenii sunt ca un jurnal. Ei se grabesc sa ne aminteasca pentru zilele noastre bune si rele si sunt cei care ne tin sub control de unde venim si incotro mergem in viata. Esti un prieten pentru care merita sa mori daca este nevoie.

29) Viata poate fi atat de amuzanta cateodata, incat ne poate dura foarte mult timp sa stim cine sunt prietenii nostri adevarati, dar implica-te intr-un scandal si vezi cine va pleca si cine va ramane. Te iubesc, dragul meu prieten.

30) Nu fi niciodata prea rapid in a avea o legatura puternica cu cineva, pana cand descoperi ca persoana este demna de prietenia ta si atunci fii consecventa si ferma. Fii iubitor si bun pentru ca prietenia adevarata este rara.

31) Nu cred ca as fi de bine astazi daca nu ar fi putinii prieteni, care au fost acolo ca consilieri, parinte si motivatii, care refuza sa-mi lase sa cad, chiar si atunci cand vreau sa cad. Iti multumesc ca te afli printre acesti oameni care au facut ca viata sa merite traita din nou si din nou.

32) Prietenii buni sunt acei oameni care ne exprima discursul pasional in timp ce suntem inca in viata, nu cand suntem morti.

33) Unul dintre cele mai mari daruri pe care le putem primi vreodata in viata este compania de noi prieteni. Acestea sunt pentru ca vin cu energie noua pentru a ne hrani sufletul. Ma rog la Dumnezeu sa ne ofere o multime de energie pentru a mentine acest foc aprins.

34) Prietenii adevarati sunt oameni care ne fac sa vedem frumusetea in tot ceea ce facem; sunt cei mai importanti oameni din viata noastra cand vine vorba de a depasi obstacolele si de a atinge maretia in viata. Te admir pentru ca esti un prieten grozav.

35) Prietenii adevarati nu sunt cei care tin cont de ceea ce au facut pentru noi si nici nu isi iau credit pentru tot ceea ce sacrifica; tot ce vor este sa ne vada fericiti, iar eu ma simt implinit stiind ca esti prietenul meu.

36) Nu exista regrete in prietenie, fie ca sunt bune sau rele, pentru ca ele sunt in viata noastra pentru a ne duce prin diferitele etape ale vietii, atat netede, cat si dure.

37) Arta de a obtine tot ce este mai bun de la un prieten este sa nu te mai astepti ca ei sa fie perfecti, sa-i accepti asa cum sunt si sa nu-i deranjeze sa mute un munte de dragul tau. Fiecare noua zi este o oportunitate pe care nu ai esuat niciodata sa o folosesti pentru a-mi arata cat de minunat te simti sa fii prietenul tau.

38) Cel mai uimitor lucru despre prietenie este ca ei cresc separat odata cu cresterea separata. Oriunde si oricand se intalneste prietenia, arta conexiunii continua. Prietenia noastra este obligata sa dureze pentru totdeauna. Te iubesc atat de mult.

39) Exista o anumita masura in care parintele nostru ne poate tolera, ne incuraja, ne motiveaza si se poate sacrifica pentru noi, dar dragostea unui prieten bun nu are limite. Dureaza toata viata daca prietenia este reala. Multumesc ca esti acolo pentru mine.

40) Cel mai bun tip de prieteni sunt cei care creeaza oportunitati, apreciaza natura, inteleg conceptul de loialitate si sacrificiu si sunt dispusi sa plateasca pretul oriunde ar merge. Esti cel mai bun prieten al meu si aceasta prietenie va dura pana in vesnicie.

41) Prietenii adevarati sunt acei oameni care ne reinnoiesc si ne purifica sufletele; ele sunt adevarata definitie a iubirii si afectiunii in timpul necazului si durerii. Ai fost intotdeauna un prieten adevarat.

42) Arta prieteniei nu este in programa scolara si nici nu predica la biserica; este un fenomen natural care nu poate fi explicat sau prezis niciodata de nimeni.

43) Ei sunt o legatura puternica in adunare; construind impreuna, luptand impreuna, realizand impreuna si reusind impreuna, aceasta idee a venit din valoarea prieteniei.

44) Prietenii adevarati aduc mari placeri la munca, dragoste in a veni impreuna, entuziasm in intalnire, bucurie in casa noastra si speranta pentru viitor. Cele mai bune momente din viata mea au fost cele pe care le-am avut cu tine.

45) Prietenii adevarati ne ofera motive sa zambim in fata dificultatilor; ele aduc speranta chiar si atunci cand sperantele sunt pierdute. Vin cu amintiri bune pe care nu le putem uita niciodata in viata

46) Prietenii sunt acei set special de oameni care ne fac sa credem mai intai in noi insine, chiar si atunci cand stim de obicei ca nu putem face ceea ce ne motiveaza si ne incurajeaza ei sa facem. Te iubesc pentru ca esti sincer cu mine prin cuvintele si actiunile tale.

47) Loialitatea, grija, dragostea, credinta si motivatia pe care le primim de la prieteni pot face ca aceasta lume nebuneasca sa para un loc destul de iubitor de cazare. Trebuie sa marturisesc ca sunt gata sa traiesc pentru totdeauna doar daca esti alaturi de mine ca prietenul meu cel mai bun.

48) unii oameni sunt saraci, in timp ce unii sunt bogati, altii sunt bolnavi, in timp ce altii sunt sanatosi, unii sunt slabi, in timp ce altii sunt puternici, acestea sunt doar prin activitatile si cooperarea prietenilor, bolnavii se pot simti sanatosi, in timp ce saracii se pot simti bogat.

48) Cand intalnesti prieteni grozavi, acestia nu sunt camere pentru diferentierea sociala sau statutul de clasa intre ei. Intotdeauna se poarta unul pe altul si sarbatoresc succesul reciproc. Ele merita imitate.

49) Cel care are prieteni buni va aprecia pentru totdeauna arta prieteniei pentru ca a reusit sa depaseasca barierele religioase si traditionale care sunt principalul lucru care despart societatea noastra astazi.

50) Oamenii cred ca cea mai semnificativa trasatura a relatiei este distanta, dar cred ca distanta ne da motive sa ne pretuim si sa ne respectam reciproc ori de cate ori ne intalnim din nou. Sunt dispusa sa astept cat traiesc, sa impartasesc mai multe momente minunate cu tine, prietene.

51) Fiind in asociere de prieteni mari, nu vei realiza niciodata ca faci amintiri, in schimb vei crede ca te-ai distrat, pana in ziua in care nu-i mai vezi, si toate amintirile vor fi ceea ce traiesti pentru a-ti aminti de zeci de ani. a anilor ce vor urma.

52) Cea mai inalta si pura forma de iubire este prietenia. Este forma iubirii in care nu cautam nimic in schimb, ajutorul este oferit fara nici un fel de conditie. Este partea iubirii pe care cineva ii face placere sa o daruiasca si sa o sacrifice.

53) Exista oameni grozavi care vin in viata noastra cu mari placeri si rasete pentru a ne improspata inima si sufletul. Acesti oameni sunt lumina lumii noastre si muzica din inima noastra. Ei sunt prietenii care ne vin in ajutor in vremuri de necaz si se alatura sarbatorii noastre.

54) Exista o legatura intre dragoste si prietenie. Prietenia este baza unei relatii de succes, iar fara prieteni nu poti avea niciodata o relatie perfecta.

55) Prietenii pot fi vremuri dinamice, te pot incuraja sa faci raul cu sprijin deplin si pot contribui, de asemenea, la un succes, dar un lucru este sigur, prietenii adevarati nu fug atunci cand ai probleme. Ei raman cu tine si gasesc solutii.

56) In alegerea prietenilor, ar trebui sa invatam sa-i alegem pe cei potriviti, deoarece ei au puterea de a crea si de a ne face o persoana mai buna in viata. Esti persoana potrivita in viata mea acum si apreciez tot ce ai facut pentru mine.

57) Prietenii adevarati pot face ca lucrurile extraordinare sa para obisnuite daca este stapanita arta de a le face cu cele potrivite. Tu esti magia care s-a intamplat in viata mea. Nu pot sa-ti multumesc suficient.

58) Prietenii sunt acei ansamblu de oameni care isi pretuiesc speranta unul altuia si se pretuiesc unul pe celalalt visand fara niciun atom de gelozie. Ei invata cum sa controleze si sa canalizeze energia pentru suspiciune catre alte lucruri productive.

59) Arta prieteniei incepe in acel moment cand o persoana ii spune altuia „Credeam ca sunt singur in asta”, iar ei raspund spunand „nu, suntem impreuna in acestea”.

60) Cand suntem in compania prietenilor buni, este bine sa umblam cu ei in intuneric, decat sa mergem singur in lumina, pentru ca ei sunt lumina noptii noastre. Tu esti lumina in lumea mea intunecata.

61) Uneori credem ca ceea ce avem in viata sau am realizat in viata este ceea ce ne face ceea ce suntem. Intr-o oarecare masura o fac, dar un prieten grozav ne face sa ne bucuram de toate posesiunile noastre.

62) A avea prieteni grozavi m-a invatat multe lucruri in viata. M-a invatat sa vad oportunitatile in pierderea noastra, m-a invatat sa-mi gasesc pacea cu oamenii apropiati si sa pretuiesc arta prieteniei oriunde ma duc.

63) Prietenii buni sunt cei care ne ajuta sa gasim acele lucruri esentiale pe care le-am gandit, pe care le-am pierdut in viata noastra. Ele ne ajuta sa ne gasim speranta, curajul si zambetul. Esti un prieten bun.

64) Nu exista perfectiune in prietenie; are doar de-a face cu tolerarea reciproca a defectelor si obtinerea celor mai bune rezultate.

65) Prietenii vesnici trec perioade lungi fara sa vorbeasca si totusi nu pun niciodata la indoiala prietenia pentru ca au ajuns sa inteleaga ca prietenia nu este construita pentru interesul propriu.