Regizorii renumiți sunt entuziasmați să dezbată în filmele lor subiectul jocurilor de noroc, deoarece acesta deschide o mulțime de posibilități pentru a crea filme cu acțiune dinamică și subiecte dramatice.

În acest articol vom prezenta TOP 3 filme în care acțiunea se petrece în cazino. Le poți viziona într-o seară de weekend sau în paralel cu o partidă în cazino live pe o platformă online. Filmele enumerate mai jos descriu lumea impresionantă a jocurilor de noroc și viața celor pasionați de cazino în toată faima ei.

1.The Gambler (2014)

Un remake al filmului cu același nume din 1974, The Gambler prezintă viața lui Jim Bennet, care preferă să își petreacă timpul liber în sălile jocurilor de noroc. În timpul zilei, Jim este un respectat profesor de literatură la universitate, iar noaptea este un vizitator frecvent al cazinourilor din Las Vegas.

Filmul redă într-o manieră originală modul în care pasiunea pentru jocurile de noroc schimbă o persoană și dezvăluie motivele pierderii atât a banilor, cât și a vieții sălile cazinourilor.

De asemenea, este redată atmosfera sălilor de jocuri de noroc, a rutinei universitare și a căldurii din Las Vegas. Acțiunea filmului este incitantă, rapidă și spectaculoasă. Cu siguranță filmul va atrage fanii thrillerelor și a cinematografiei intelectuale și dramatice. De asemenea va fi interesant pentru persoanele pasionate de jocuri online cazino.

2.Molly’s Game (2017)

Debutul regizoral al scenaristului câștigător al Oscarului Aaron Sorkin, Molly’s Game este povestea fostei schioare Molly Bloom devenită regina pokerului din Los Angeles și New York. Cel mai curios lucru din această poveste este motivația acestei femei, care a tins către un scop destul de dubios, fiind epuizată și umilită fără niciun motiv pe parcurs. Aparent, doar din pasiunea pentru jocuri de noroc, dintr-un sentiment de entuziasm.

3.The Card Counter (2021)

Fostul militar William Tell nu a mai avut parte de meserie de mult timp și a picat într-o dependență față de jocurile de noroc. Dar într-o zi vine la el Kirk, un prieten care îl convinge pe colonel să se răzbune pe fostul lor inamic. Tell nu este de acord și vrea să-l convingă pe Kirk conducând cu el prin cazinourile din Las Vegas. Cu toate acestea, trecutul încă îl bântuie și îi răscolește gândurile.

Filmele despre jocuri de noroc și jucători ocupă o nișă specială în industria cinematografică. Jocul este ca o pasiune, o dramă, o cale către victorie – toate acestea au preocupat de mult timp scriitorii, regizorii de film și chiar pe fiecare dintre noi. Până la urmă, viața noastră, este un joc. Un joc în care jucăm ca actori și jucăm adesea, fie prin pariuri în cazinou, fie în momentul în care trebuie să luăm o decizie importantă.