Internaţionalul Bogdan Mara este primul jucător la care conducerea lui CFR Cluj a decis să renunţe în această iarnă, motivele fiind salariul său destul de mare, dar şi evoluţiile slabe din turul campionatului.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a purtat în aceste zile mai multe discuţii cu oficialii clujeni, care l-au anunţat că este liber să îşi caute o altă formaţie pentru a se transfera, fără nicio pretenţie financiară din partea CFR-ului.

“În urma unei discuţii cu şefii clubului, am decis de comun acord că este mai bine să mă transfer la o altă echipă. Din cîte am înţeles, strategia clubului este să se axeze pe viitor pe jucători mai tineri”, a spus Mara dezamăgit, care cel mai probabil va ajunge în Turcia, la Konyaspor, formaţie care s-a interesat de serviciile sale şi în iarna trecută.

În ciuda faptului că în ultimii doi ani a traversat una dintre cele mai bune perioade din carieră, mijocaşul este dat pentru a doua oară concediat de un club, după ce anul trecut, deşi era unul dintre cei mai buni din echipă, a fost dat afară de la Unirea Urziceni.

Mara avea la CFR Cluj un salariu de 200.000 de euro pe sezon şi a bifat 16 din 17 partide posibile în turul Ligii I, marcând şi un gol.

Acesta este doar primul jucător pus pe liber de formaţia patronată de Arpad Paszkany, deoarece în următoarea perioadă alţi coechipieri aflaţi în situaţia sa să primească aceeaşi veste. Andre Leao, Nei şi Didi sunt principalii vizaţi pentru concediere.

[email protected]