Smart Boxing Gloves sunt primele manusi de box inteligente din lume, dezvoltate de brandul Knockout Store pentru a le permite pugilistilor sa se antreneze intr-un mod mult mai eficient. 

Cu ajutorul lor, pasionatii boxului pot imbina Sportul cu Distractia si Inovatia Tehnologica, astfel incat atingerea obiectivelor sa devina un proces ce poate fi simplificat semnificativ. 

Afla mai multe despre beneficiile oferite de Smart Boxing Gloves: 

Monitorizarea inteligenta a oricarui antrenament

Cu Smart Boxing Gloves, poti revolutiona antrenamentele din sala sau de acasa, datorita tehnologiei propuse de Knockout Store. Aceste manusi inteligente pentru box sunt simplu de utilizat, pe baza unui sistem dinamic ce poate colecta si afisa date in timp real, privind anumiti parametri de interes: viteza cu care lovesti, numarul de lovituri, cadenta acestora etc 

Comandand online acest produs din oferta Knockout Store, vei primi: 

  1. perechea de manusi propriu-zisa;

  2. cei doi senzori pentru preluarea datelor; 

  3. cutia pentru incarcare / pastrare; 

  4. cablul pentru incarcare; 

  5. link-ul pentru descarcarea aplicatiei; 

  6. setul de instructiuni pentru utilizare; 

  7. husa pentru pastrarea manusilor de box. 

Materiale si elemente de design inovative 

Manusile de box inteligente Smart Boxing Gloves sunt realizate din piele premium si captusite cu spuma de memorie, astfel incat sa se poata raporta la anatomia mainii sportivului. Mai mult decat atat, sunt captusite cu un strat antimicrobian, pentru a se putea minimiza riscul de aparitie a unor afectiuni cu manifestare la nivel cutanat. 

In timpul unui antrenament de box, trebuie sa te bucuri de un confort termic ridicat la nivelul mainilor, mai ales ca porti pe sub manusi bandaje de protectie. De aceea, Smart Boxing Gloves dispun de perforații pe suprafata de material, astfel incat sa asigure ventilatia optima si o reducere a valorii temperaturii la interior.

Senzori ce pot colecta date in timp real 

Smart Boxing Gloves de la Knockout Store utilizeaza doi senzori, cate unul pentru fiecare manusa de box. Acestia au capacitatea de a colecta in timp real date despre anumiti parametri de performanta ai pugilistului, transmitandu-le apoi pe aplicatie. Cei doi senzori au o greutate redusa – doar 6 grame – fiind, totodata, rezistenti la socuri de natura mecanica si umezeala. 

Acestia sunt confectionati din plastic si pot fi pastrati intr-o cutie speciala, regasita in pachetul Smart Boxing Gloves livrat, ce are si rol de incarcator. Dupa incarcare, asigura o autonomie de aproximativ 6 ore. Pot oferi eficienta deplina in utilizare, daca utilizezi aceste manusi de box inteligente intr-un mediu cu o temperatura ambientala cuprinsa intre 15°C si +50°C. 

Aplicatie ce permite o utilizare extrem de simpla

Descarci rapid aplicatia Smart Boxing Gloves atat din Google Play, cat si din App Store. De asemenea, o poti instala pe device-ul tau mobil printr-o simpla scanare a codului descoperit in coletul livrat. Asadar, fie ca utilizezi un smartphone cu Android, sau unul care are iOS, te bucuri de toate beneficiile pe care le ofera acest produs. 

Aceasta aplicatie este special conceputa pentru ca tu sa te bucuri de o experienta adaptata propriilor nevoi, precum si de un proces pentru analiza datelor intuitiv. De asemenea, iti permite sa configurezi asa cum vrei profilul de utilizator, prin introducerea unor valori precum: greutatea, varsta sau inaltimea. Aplicatia se conecteaza la senzori prin Bluetooth. 

Informatiile colectate sunt stocate apoi in memoria aplicatiei, astfel incat sa le poti analiza oricand doresti. Astfel, poti identifica anumite puncte slabe, asociate conditiei tale fizice, (ex: diferenta de forta dintre cele doua brate), pentru a putea ajusta mai tarziu antrenamentele practicate. 

In aplicatia Smart Boxing Gloves sunt două moduri de antrenament disponibile – Quick Start si Round Mode. Cu ajutorul acestora, ai mai mult control asupra manierei in care organizezi o sesiune de miscare – durata antrenamentului, numarul de runde, numarul de pauze etc

Comanda online Smart Boxing Gloves de la Knockout Store si revolutionează modul in care decurge un antrenament de box. Pe baza tehnologiei dezvoltate, aceste manusi inteligente iti permit sa devii mai bun pe zi ce trece, pentru a putea atinge obiectivele setate.