La Baumbet, cu doar câteva click-uri, găseşti o ofertă generoasă de evenimente sportive, opţiuni de pariere şi super cote, astfel încât să poţi alcătui cele mai bune şi inspirate bilete, cu şanse reale de câştig.

Baumbet este o companie 100% românească, care este prezentă din anul 2017 şi în mediul online, acolo unde aduce mai aproape de tine cele mai interesante oportunităţi de distracţie şi câştig, dar şi numeroase promoţii şi oferte speciale, valabile pentru toţii clienţii. Nu îţi rămâne decât să îţi creezi şi tu cont pe baumbet.ro şi să descoperi toate avantajele de care beneficiezi în calitate de membru al comunităţii Baum.

Companie de prestigiu cu valori bine închegate

În ciuda faptului că industria pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc în general de pe piaţa românească este una foarte dinamică şi aglomerată, Baumbet a reuşit să se remarce în raport cu competitorii şi să adune în propriul portofoliu un număr mare de clienţi fideli datorită profesionalismului, promptitudinii, implicării, responsabilităţii şi seriozităţii de care a dat dovadă de-a lungul celor mai bine de 24 de ani de experienţă.

Acestea sunt principalele valori care stau la baza succesului Baumbet, valori care se pot observa cu uşurinţă încă de la prima interacţiune pe care o vei avea cu acest operator. Deşi iniţial această companie era una de slot-machines care îşi desfăşura activitatea în offline, în cadrul agenţiilor fizice din ţară, în timp aceasta a decis să opereze şi pariuri sportive, astfel încât să reuşească să se plieze pe deplin pe toate nevoile şi preferinţele clienţilor săi.

Dar asta nu este tot! Ulterior, odată cu dezvoltarea tehnologiei, aceasta s-a extins vertiginos şi în mediul online, prin intermediul platformei baumbet.ro, care oferă tuturor utilizatorilor un spaţiu de joc sigur şi legal, licenţiat de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), în care aceştia să se poată distra fără întrerupere şi să îşi poată urma pasiunea în cele mai bune condiţii, oricând şi de oriunde.

Cu Baumbet nu te plictiseşti niciodată

În cazul în care încă nu ai cont pe baumbet.ro, cu siguranţă trebuie să îţi creezi unul. Şi asta deoarece aici, dincolo de faptul că te bucuri de interfeţe de joc prietenoase, siguranţă impecabilă a datelor tale, promovare a unui joc responsabil şi suport tehnic disponibil de fiecare dată când întâmpini vreo problemă sau ai întrebări, ai acces rapid la o varietate impresionantă de surse de divertisment potrivite până şi pentru cele mai exigente gusturi.

Această platformă virtuală găzduieşte mai multe secţiuni bine dezvoltate, cu numeroase oportunităţi de distracţie şi câştig care merită să fie testate, în funcţie de ceea ce îţi place şi ţie. Spre exemplu, în cazul în care eşti pasionat de sport şi de pariuri sportive, secţiunea Sport este exact ceea ce ai nevoie.

Aici, cu doar câteva click-uri, găseşti o ofertă generoasă de evenimente sportive, opţiuni de pariere şi super cote, astfel încât să poţi alcătui cele mai bune şi inspirate bilete, cu şanse reale de câştig. Dacă în schimb te numeri printre împătimiţii jocurilor de noroc, merită să te orientezi către secţiunea Cazino, unde te aşteaptă peste 700 de sloturi celebre în întreaga lume, creaţii originale marca Baum, dar şi o selecţie de titluri dintre cele mai noi, gata să îţi ofere o experienţă unică şi să te facă să simţi prin toţii porii adrenalina jocurilor de noroc.

Nu în ultimul rând, află că Baumbet stă foarte bine şi la capitolul jocuri virtuale, având de asemenea o secţiune disponibilă în acest sens, care găzduieşte unul dintre cele mai îndrăgite jocuri cu numere norocoase, şi anume BetBalls.

Fii activ, acumulează cât mai multe puncte şi achiziţionează produse de top

Tricou cu Ronaldo sau cu Messi, cei doi fotbaliştii care au împărţit planeta în două, scaun de gaming, căşti AirPods sau playstation 4 – toate acestea, dar nu numai, se află pe rafturile virtuale ale magazinului Baumbet şi de abia aşteaptă să fie achiziţionate de către tine.

Şi nu oricum, ci pe bază de puncte pe care le poţi acumula într-un număr cât mai mare chiar din pasiunea ta. Aici, fiecare 1 RON pariat/rotit în secţiunea Pariuri sportive şi/sau Cazino îţi va aduce automat 1 punct.

Ca să înţelegi mai bine, suma totală a punctelor acumulate într-o lună este suma pariurilor şi rotirilor efectuate în aceeaşi lună doar cu bani reali. Pe măsură ce aduni cât mai multe puncte, le poţi transforma în oricare dintre produsele disponibile în magazinul Baumbet, atât timp cât numărul acestora este suficient achiziţionării articolului care te interesează.

Pentru că la Baumbet mereu ai parte de surprize mai mari decât te aştepţi vreodată!