Magnatul a asigurat pe Twitter ca el si femeia de afaceri Nicole Shbahan s-au „vazut doar de doua ori in trei ani”.

Tycoonul Elon Musk  (51 de ani) a negat ca a avut o aventura cu Nicole Shbahan (36), care era sotia co-fondatorului Google, Sergey Brin (48), si ca aceasta relatie a precipitat divortul dintre cei doi, dupa cum a raportat ieri ziarul The Wall Street Journal .

Prin Twitter si ca raspuns la o intrebare adresata pe aceeasi retea de socializare si comentand informatiile publicate de ziar, Musk a spus: „Eu si Sergey suntem prieteni si am fost impreuna la o petrecere aseara”.

“Am vazut-o pe Nicole doar de doua ori in trei ani , ambele ori cu o multime de oameni in jur. Nimic romantic”, a spus el.

Potrivit Wall Street Journal , care a citat oameni familiarizati cu problema, aventura dintre Musk si Shbahan a pus capat prieteniei de lunga durata pe care liderul Tesla o avea cu co-fondatorul Google.

Magnatul in timpul unei conferinte din California.

Magnatul in timpul unei conferinte din California. 

Ziarul aminteste ca Musk, considerata cea mai bogata persoana de pe planeta, iar Brin, al optulea, cu averi de milioane de dolari, a recunoscut ca ani de zile l-a vizitat regulat pe Brin la domiciliul sau din Silicon Valley (California).

O prietenie care s-a extins si in afaceri, cand in timpul crizei economice din 2008, Brin a contribuit cu aproximativ 500.000 de dolari la Tesla, cand compania de vehicule electrice de lux incerca sa-si mareasca productia.

Potrivit unor surse citate de Washington Street Journal , tensiunile dintre cei doi magnati au crescut in ultimele luni , pana la punctul in care Brin le-a ordonat consilierilor sai financiari sa-si vanda investitiile personale in companiile lui Musk.

Actele de divort, depuse in ianuarie anul trecut, citeaza „diferente ireconciliabile” dintre cuplu drept motiv al despartirii.

Conform ziarului, Brin si Shbahan fusesera despartiti de un an, dar traiau impreuna cand a avut loc presupusa „afacere” , care a avut loc la inceputul lunii decembrie.

Tata prin surprindere

Elon Musk si cantaretul Grimes la New York.

Elon Musk si cantaretul Grimes la New York. 

Una dintre cele mai recente stiri referitoare la viata privata a magnatului a venit cu doar cateva saptamani in urma, cand s-a dezvaluit ca Elon Musk fusese tatal de gemeni cu un coleg din compania sa.

Muncitoarea raspunde la numele lui  Shivon Zilis, o canadiana in varsta de 36 de ani , cu care ar fi avut o relatie in urma careia s-au nascut bebelusii. Interesant este ca acesti noi descendenti ai lui Musk au doar cateva saptamani diferenta de viata fata de fiica lor cea mica, care s-a nascut imediat dupa, in decembrie 2021. 

Aceasta fata a venit pe lume prin maternitate surogat, decizie luata de magnat impreuna cu partenera sa Grimes de a intemeia o familie cu cei doi copii ai lor:  cel mai mare, X AE A-12, si micuta Exa Dark Siderael Musk .

Regizorul Tesla mai are cinci copii din prima casatorie cu Justine Wilson (49 de ani).