Sa ai departe persoana iubita este foarte dificil pentru ca ea este persoana careia ii dam toata dragostea noastra, este intotdeauna bine sa-i reamintim ceea ce simtim pentru ea.

Spune-i tot ce simti cu una dintre frazele pe care ti le aducem astazi pentru acea persoana speciala care este departe.

Unele cuvinte de dragoste pot fi doar cuvinte, dar inseamna mult si ajung la inima, asa ca nu ezita sa folosesti una dintre aceste expresii pentru iubitul tau.

Cuvinte frumoase de dragoste pentru iubitul tau:

– «Nu stii cat de mult imi lipsesti, vreau sa te am langa mine si sa te pot imbratisa si sa te sarut ca inainte. Ma simt foarte trist sa te am departe in acest moment si in fiecare zi imi este mai dor de tine. Nu uita ca te iubesc foarte mult si te voi astepta aici cand te vei intoarce.”  

– „Imi place foarte mult cand imi spui toate experientele pe care le traiesti in calatoria ta. Desi suntem departe, stii ca dragostea mea pentru tine nu se va schimba. Mi-e atat de dor de tine iubirea mea, deja vreau sa te am cu mine.”  

– «Cum as vrea sa te insotesc in acest moment, simti-ti aroma si atinge-ti mainile moi. Imi este atat de dor de imbratisarile si saruturile tale, deja vreau sa te intorci si sa poti sa iesi si sa petreci timp impreuna ca inainte. Mi-e prea dor de tine iubire, te iubesc.”  

– «Imi vin in cap multe amintiri din atatea momente frumoase pe care le-am petrecut impreuna, as vrea sa le retraiesc dar pentru asta trebuie sa astept sa te intorci. Vreau sa te sarut din nou si sa te imbratisez ca inainte, mi-e dor de tine si te iubesc atat de mult iubirea mea, nu uita.»  

– «Sunt foarte mandru de tine pentru ca iti indeplinesti visele, iar unul dintre ele a fost sa faci aceasta calatorie si, desi mi-e foarte dor de tine, ma simt foarte fericit pentru tine. As vrea sa va insotesc in acest moment dar din pacate nu se poate, asa ca de aici va trimit tot sprijinul meu ca sa puteti continua. Te iubesc foarte mult.” 

– «Stii ca dragostea noastra nu este trecatoare, este ceva care va dura pentru totdeauna si care nu se va schimba chiar daca suntem departe. Deja vreau sa te am langa mine ca sa te pot imbratisa si sa te sarut. Mi-e tare dor de tine.”  

– «Iti trimit multe sarutari si imbratisari, stii ca mi-ar placea sa fiu alaturi de tine chiar acum dar nu pot. Mi-e dor sa petrec timpul cu tine si sa te vad des ca inainte, dar stiu ca foarte curand putem fi impreuna. Te iubesc iubire.”  

– «Nu-ti poti imagina cat de mult imi lipsesti, esti foarte important pentru mine si fara tine langa mine fiecare zi devine gri. Indiferent cat de departe am fi, dragostea mea pentru tine nu va disparea. Te iubesc foarte mult si astept doar ziua intoarcerii tale pentru a te avea langa mine.» 

– «Verific calendarul in fiecare zi si ma bucur pentru ca fiecare zi care trece inseamna ca ziua in care te voi revedea se apropie. Mi-e dor sa petrec timpul cu tine si sa-ti aud vocea care imi spune cat de mult ma iubesti. Foarte curand vom fi din nou impreuna, te iubesc foarte mult iubirea mea.»  

Speram ca ti-au placut aceste fraze si ca le folosesti pentru aceasta persoana. Aminteste-i ca, chiar daca sunt departe, dragostea pe care o au unul fata de celalalt nu se va schimba. Alege fraza care seamana cel mai mult cu realitatea ta.

Ganduri frumoase de dragoste pentru iubitul tau

Cand persoana iubita calatoreste, este bine sa-i reamintesti mereu ca dragostea pe care o au unul fata de celalalt este mult mai mare decat orice distanta si o poti face printr-o fraza draguta. De aceea astazi va aducem cateva fraze speciale pentru aceasta ocazie.

Cele mai bune dedicatii de dragoste pentru iubitul tau:

– «Abia astept sa fiu cu tine, mi-e prea dor de tine. Vreau sa va vad ochii tai frumosi si sa-ti respir aroma dulce. In fiecare zi simt ca imi este mai dor de tine si ca a fi departe de tine este o agonie pentru mine. Aminteste-ti ca te iubesc din toata inima. Mi-e dor de tine draga.”  

– «Imi place sa aud toate povestile pe care mi le spui despre calatoria ta, chiar mi-ar placea sa fiu alaturi de tine si sa fac parte din acele povesti frumoase. Din pacate, suntem departe, dar asta nu va impiedica dragostea mea pentru tine sa creasca in fiecare zi. Mi-e atat de dor de tine si visez in fiecare zi sa fiu cu tine.»  

– „As da orice sa petrec chiar si putin cu tine, sa te am departe imi este foarte dificil. Esti foarte important pentru mine si fara tine simt un mare gol in viata mea. Astept cu nerabdare ziua in care te intorci. Te iubesc, dragostea mea.”  

– «Imi amintesc in fiecare zi de toate acele momente frumoase pe care le-am trait impreuna, ma gandesc atat de mult la tine incat uneori uit ca te am departe de mine. Vreau sa te vad si sa te pot imbratisa foarte strans. Mi-e atat de dor de tine si aminteste-ti ca atunci cand te vei intoarce, te voi astepta cu multa dragoste sa ti-o ofer.»  

– „Sunt foarte fericit sa vad ca aceasta calatorie face parte din visele tale de indeplinit si ca deja o implinesti. Stii deja ca te voi sprijini mereu in toate si nu te voi lasa sa renunti. Nu uita cat de mult te iubesc iubirea mea, vreau sa te vad acum.”  

– „Cat mi-as dori sa pot calatori chiar acum pana unde esti tu. Dar nu pot, asa ca trebuie doar sa-ti scriu si sa-ti amintesc cat de mult te iubesc. Mi-e atat de dor de tine iubirea mea, doar astept ziua in care te pot vedea din nou.»  

– «Ma intristeaza foarte mult sa te am departe, stiu ca acesta este doar un test din atatea pe care ne-o pune viata, dar iubirea noastra este mult mai mare decat orice test si nu vom permite nimic sa ne desparta. Mi-e atat de dor de tine iubirea mea, visez doar ziua in care te voi putea vedea din nou.» 

– «Imi amintesc doar momentele petrecute impreuna pentru a va simti chiar si putin aproape. Uneori ma simt trist ca nu te am aici, dar stiu ca foarte curand vom fi din nou impreuna si te voi putea sarut si imbratisat ca inainte. Te iubesc atat de mult, nu uita.”  

– «Sa nu crezi ca esti singur in acel loc, stii ca voi fi mereu alaturi de tine si desi nu sunt prezent fizic, voi fi prezent pentru ca sunt in inima ta. Abia astept sa te vad si sa te imbratisez. Te iubesc viata mea.”  

Fa-ti partenerul sa-si aminteasca toata frumusetea relatiei tale cu una dintre aceste fraze. Spune-i cat de mult il iubesti si ca dragostea lui este mai mare decat orice distanta. Alege fraza pe care o vrei si dedica-o.